Välkommen till oss på
Falugruppen Arkitektkontor

Om oss

Falugruppen Arkitektkontor är ett medarbetarägt arkitektkontor som startades 2014. Vi är en grupp arkitekter och ingenjörer med bred kompetens och lång erfarenhet i branschen.

Vi jobbar med allt från idéer i tidiga skeden, till färdig byggd miljö och projektens senare skeden såsom uppföljning och dokumentation. Vi har erfarenhet av ombyggnad, nybyggnation, restaurering, inredning och detaljlösningar i stora och små projekt. Vår målsättning är att skapa goda förutsättningar för socialt och ekologiskt hållbara miljöer med människan i centrum.

Våra projekt växer fram i samarbete med kollegor, beställare, konsulter och andra aktörer i byggprocessen och vi tror på en öppen dialog för ett gott slutresultat.

Vår filosofi är att alla som jobbar på vårt kontor ska kunna ha möjlighet att bli delägare. Vi eftersträvar en platt organisation som vi tror bidrar till delaktighet, trivsel och respekt hos oss. Var och en på kontoret har olika specialkunskaper som vi i projekten delar med oss av till varandra. Den prestigelösa stämningen hoppas vi speglar av sig i vårt sätt att bemöta beställare, konsulter och andra som vi möter i våra projekt.