Arkitekt söks

Home / Aktuellt / Arkitekt söks

Vi söker en ny arkitekt till vårt kontor!

Du: arkitekt med arkitektexamen och med erfarenhet/ambition att självständigt driva projekt, från idéstadium till färdig byggnad. Du är nyfiken och har en önskan att utveckla såväl dig själv som den arbetsgrupp du verkar i. Vi har en platt organisation med mycket eget ansvar och välkomnar personliga initiativ. Erfarenhet av Revit är önskvärt.

Vi: ett dussintal medarbetare med en blandning av arkitekter och ingenjörer, där lång och gedigen yrkeserfarenhet möter nya idéer i ett prestigelöst samarbete. Våra rymliga lokaler på Åsgatan i Falun delas med flera andra konsulter, vilket främjar kunskapsöverföring, spontana möten och smidiga arbetsprocesser.

Våra uppdragsgivare omfattar beställare från såväl privat som offentlig sektor, och vi har ett flertal ramavtal, bland annat med Falu kommun. Vi arbetar framförallt med bostäder, omvårdnads- och utbildningsprojekt, men även med t ex kontorsanpassningar, kulturhus och sportanläggningar.

Dalarna är vårt huvudsakliga upptagningsområde, men de senaste åren har vi arbetat med projekt från Uppsala till fjällvärlden.

Vad erbjuder vi? 

En stöttande arbetsplats, där alla ges möjlighet att utvecklas utifrån egna intresseområden. Du kommer arbeta i projekt i olika skalor, såväl individuellt som i team.

På sikt erbjuder vi även möjlighet till delägarskap om du känns rätt i vårt team, då vår grundidé är att alla våra medarbetare skall vara med och påverka företaget på lika villkor.

Intresserad? Maila CV och personligt brev till: info@falugruppen.se